25-05-08

poll

We zitten nog wat te broeden op de organisatie van onze badkamer.  Wat denken jullie van de vier ideeën?  De grijze balkjes die je ziet, zijn halfhoge houten 'muurtjes' waarin (via nissen) en waarop spulletjes gezet kunnen worden. 

Stem op uw favoriete ontwerp en win een gratis week komen helpen volgend jaar in de zomer!!

 badkamer 1:badkamer 1

 

badkamer 2:

badkamer 2

 

badkamer 3:

badkamer 3

 

badkamer 4:

badkamer 4

Commentaren

Dag alledrie!

Ik zou badkamer één kiezen: gezellig en geen nutteloze open plek in het midden. Bovendien geeft het muurtje naast het bad een knus gevoel en de mogelijkheid om er shampoo en badeendjes bij de hand te hebben. Voor mij zeker badkamer 1! Wat die prijs betreft, is daar kost (inwoon niet veronderstel ik)en zandbakspeelgelegenheid voor drie meisjes bij inbegrepen? Dan waag ik mijn kans!

Gepost door: Liesbeth | 26-05-08

Voor mij ook badkamer 1! Als je wilt, mag je die van mij ook tekenen ;-)
Ik neem aan dat je van die douche een inloopdouche gaat maken?

Gepost door: Pieter | 26-05-08

Kies maar voor 3 !! Deze opstelling geeft een goed ruimtelijke indruk, je hebt plaats om te bewegen en als je in bad ligt, dan heb je niet aan 1 kant een (koude)muur die je insluit. Ook geeft die opstelling meer bewegingsruimte aan de wasbakken, kan je langs alle kanten rond je bad (voor kaarsen en andere romantische dingen) maar ook om kindjes te wassen. Het muurtje tussen bad en wasbakken geeft juist dat klein tikkeltje afscherming waardoor je de 3 hoofdtaken in de badkamer toch nog goed terugvind. Bovendien en radiator die gemakkelijk al zijn warme kwijt kan aan de omgeving (ook goed voor de centjes).
Nog niet overtuigd? Dan moet ik een iets komen drinken en het ter plekke uitleggen :-)

Gepost door: Bart | 04-06-08

Ik kies voor badkamer 4 en zou het bad mooi voor het raam zetten. Ruimte is toch belangrijk in een badkamer vermits je er meestal niet alleen bent en dan elkaar in de weg loopt als het bad in het midden staat.En koude muren is iets van lang geleden, toen er nog geen isolatiemateriaal bestond!
Kies een lichte kleur voor de vloer, daar zie je minder vuil op!
Tot volgende commentaar

Gepost door: ingrid | 05-06-08

De commentaren zijn gesloten.